Lokaal folders of flyers verspreiden is nog steeds een van de meest effectieve manieren om reclame te maken voor uw product, dienst, evenement of bedrijf. Reli verzorgt graag uw huis-aan-huis verspreiding. Reclamedrukwerk verspreiden kan zowel landelijk, regionaal, plaatselijk of op postcodegebied gebeuren. U bepaalt zelf waar en wanneer uw boodschap op de deurmat valt. We bezorgen uw reclame met een goed gelezen weekblad, daarmee garanderen we de hoogst haalbare attentiewaarde. Meer weten? Ontdek de voordelen van huis-aan-huis verspreiding. 

Laat uw reclamedrukwerk verspreiden, mogelijk in heel Nederland

Door reclamedrukwerk te laten verspreiden met een goed gelezen weekblad haalt u de hoogst haalbare attentiewaarde. Uw folder of flyer wordt namelijk niet bezorgd met het plastic folderpakket, maar met een lokale krant. Daardoor lift u mee op het succes van het lokale weekblad. Het in plastic verpakte folderpakket wordt maar al te vaak direct bij het oud papier gegooid zonder dat de bijgevoegde folders en flyers worden gelezen of bekeken. 

Reli Groep verzorgt sinds 1978 de verspreiding van huis-aan-huisbladen en folders in de regio. Aanvankelijk in de Alblasserwaard, maar al snel in het werkgebied Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Sinds 1 januari 2022 bundelen we ook de kennis en ervaring van meer dan 50 andere lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. In totaal bezorgen zij wekelijks ruim 300 huis-aan-huisbladen met een oplage van meer dan 10 miljoen stuks. Daardoor kunnen we uw reclamedrukwerk door heel Nederland verspreiden. 

Bepaal zelf waar en wanneer uw reclame wordt bezorgd

Wilt u reclamedrukwerk laten verspreiden? U bent bij ons zeer flexibel als het aankomt op verspreidingsgebied of periode. U bepaalt namelijk zelf waar, wanneer en aan wie u uw reclamedrukwerk wilt verspreiden. Met onze uitgebreide offertetool kunt u een persoonlijk prijsvoorstel aanvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent én u zit nog nergens aan vast. In de offertetool selecteert u het te verspreiden drukwerk, het aantal, u kiest het verspreidingsgebied en wanneer u uw reclamedrukwerk zou willen verspreiden. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een scherp prijsvoorstel. 

Profiteer van de kracht van Reli

Voor wat betreft de verspreiding van reclamedrukwerk is de kracht van Reli Groep dat uw folder of flyer met goed gelezen huis-aan-huisbladen los wordt mee bezorgd. Welke methode u ook kiest; de attentiewaarde is hoog en de tarieven zijn scherp. Bij ons profiteert u van: 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Meer weten over de mogelijkheden? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van reclamedrukwerk verspreiding? Wij helpen u graag. Als u een scherpe prijs wilt ontvangen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u een vraag over het verspreiden van drukwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0184 414 539 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Offerte aanvragen