Kent u dat? Er valt een folderpakket op de mat en eigenlijk gooit u het hele pakket direct weg. Dit gebeurt in veel huishoudens. Daarom hebben wij een slimme oplossing bedacht. Wanneer u flyers, folders of ander reclamedrukwerk wilt laten bezorgen doen wij dat tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen. Daardoor heeft de lezer direct meer interesse voor uw flyer. Dit zorgt voor veel respons. Zou u dat ook wel zien zitten? Wij verzorgen graag het drukken en de verspreiding van uw flyer. Vul direct ons vrijblijvende offerteformulier in of lees verder om meer te weten te komen.

Professionele verspreiding van uw flyer

Door jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat wij uw flyer professioneel drukken en verspreiden. De verspreiding wordt verzorgd door onze enthousiaste medewerkers. Het voordeel van onze service is de mogelijkheid om een specifieke doelgroep te kiezen. U kunt tot op de postcode nauwkeurig bepalen waar de verspreiding van u flyer plaats moet vinden. Bovendien kunt u ook de week kiezen waarin de flyers bezorgd moeten worden. U kunt daarbij rekening houden met feestdagen, acties, lokale evenementen en meer. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat u de gewenste doelgroep effectief bereikt. Potentiële klanten maken op deze manier kennis met uw bedrijf.

Reli Groep staat voor u klaar

Zou u graag de verspreiding van uw flyer uit handen willen geven aan ons? Dan staan wij graag voor u klaar. Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u een voordelig prijsvoorstel. De verspreiding van flyers hoeft namelijk niet duur te zijn. Vaak is het al mogelijk om 1000 stuks te verspreiden voor slechts €37,50. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag. Het drukken en bezorgen van uw reclamedrukwerk verzorgen wij volledig waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Heeft u nog wat vragen voor ons? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

NEEM CONTACT OP