Wanneer het om de verspreiding van uw flyers gaat zoekt u natuurlijk een betrouwbare partij. Reli Groep heeft op dit gebied veel expertise en ervaring. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het drukken en verspreiden van flyers, folders en ander reclamedrukwerk. Wij bezorgen uw flyers bij goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dat zorgt voor een hoge attentiewaarde en veel respons. Potentiële klanten vinden uw bedrijf en het contact met bestaande klanten wordt onderhouden. Zou u dat ook wel willen? Ontdek hoe het werkt.

De verspreiding van uw flyers

De verspreiding van uw flyers wordt door ons op een professionele manier verzorgd. Door onze service kunt u zorgen dat uw flyers bij uw doelgroep terecht komen. U kunt namelijk tot op de postcode nauwkeurig aangeven waar u de flyers wil laten bezorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de bezorgdatum te kiezen. Dat zorgt ervoor dat u kunt inspelen op feestdagen, acties en lokale evenementen. U bereikt veel potentiële klanten en onderhoudt contact met bestaande klanten.

Kiest u voor Reli Groep?

Ziet u het wel zitten om de verspreiding van uw flyers door ons te laten regelen? Gebruik ons handige offerteformulier. Na het invullen van alle nodige informatie ontvangt u van ons een vrijblijvend prijsvoorstel. Vaak is een prijs van €37,50 al mogelijk voor 1000 flyers. Omgerekend is dat slechts €0,04 per stuk. Wanneer u akkoord gaat kunnen wij u indien gewenst volledig ontzorgen. Wij drukken de flyers voor u en onze lokale bezorgers zorgen voor de verspreiding van uw flyers.

Heeft u een vraag voor ons? Wilt u graag even overleggen? Wij staan klaar voor onze klanten en helpen u graag snel verder.

Neem gerust contact met ons op