Wilt u uw direct mail met een hoge attentiewaarde laten verzorgen door een professionele partij? Dan staan we bij Reli Groep graag voor u klaar. Wij bezorgen folders, huis-aan-huis reclame, flyers en direct mail door heel Nederland tegen een scherp tarief. 

Zo kunt u al 1000 stuks laten bezorgen vanaf €37,50. Dat is nog geen €0,04 cent per stuk. Zo kunt u op een goedkope manier uw boodschap snel en makkelijk verspreiden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of de prijs voor de verspreiding van uw mail? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan voor u klaar. 

Snelle bezorging van direct mail

Direct mail is een zeer effectieve methode om snel en gecontroleerd een grote groep mensen te bereiken met uw boodschap. De mailing is vaak bedoeld om een actie of een reactie te krijgen van de ontvanger. Denk hierbij aan een verkoop, aankoop, een donatie of het maken van een afspraak. Wanneer u dit doel voor ogen heeft is het goed om te weten dat we bij Reli Groep al onze mailings bij goed gelezen huis-aan-huis bladen bezorgen. we bezorgen ze met een weekblad mee en dus niet in plastic verpakt pakket, wat vaak in één keer wordt weggegooid. De attentiewaarde is daarom erg hoog, waardoor het doel van uw mailing sneller zal worden bereikt. 

Landelijke verspreiding via Reli Groep

Reli Groep bundelt de kennis en ervaring van meer dan 50 huis-aan-huis verspreiders in Nederland. Samen bezorgen we ruim 300 huis-aan-huisbladen in ruim 10 miljoen brievenbussen. Wij laten deze meebezorgen met een lokaal weekblad, wat betekent gegarandeerd respons. De lokale uitgeverijen weten precies wat er speelt in de regio en zijn een belangrijke schakel in de samenwerking van uw direct mail. 

Meer weten over direct mail laten bezorgen?

Wilt u uw direct mail laten bezorgen door Reli Groep? Gebruik ons handige offerteformulier. Na het invullen van alle nodige informatie ontvangt u van ons een vrijblijvend prijsvoorstel. Vaak is een prijs van €25 al mogelijk voor 1000 flyers. Omgerekend is dat slechts €0,03 per stuk. Wanneer u akkoord gaat kunnen wij u indien gewenst volledig ontzorgen. Wij drukken de flyers voor u en onze lokale bezorgers zorgen voor de verspreiding van uw flyers. 


Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie? Wij staan klaar voor onze klanten en helpen u graag snel verder. Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT OP