OffertetoolReli Groep bundelt de kennis en ervaring van meer dan 50 huis-aan-huisverspreiders in Nederland. In totaal bezorgen zij wekelijks ruim 300 huis-aan-huisbladen. Er vallen in Nederland wekelijks zo'n 10 miljoen huis-aan-huisbladen in de brievenbus. Uw flyer/folder mee laten bezorgen met een lokaal weekblad betekent gegarandeerd respons.

Wilt u ook dat uw flyer/folder mee wordt bezorgd met uw lokaal weekblad? Maak dan gebruik van onze offertetool. U krijgt dan meteen inzage in de oplage en een offerte op maat wordt naar u verzonden.


Huis-aan-huis met lokale verspreider

Al jarenlang valt bij vele huishoudens in elke Nederlandse gemeente een huis-aan-huiskrant in de bus. Er zijn zo’n 350 huis-aan-huiskranten in ons land. Deze huis-aan-huiskranten worden gemaakt door lokale uitgeverijen met betrokken redacties die altijd op de hoogte zijn van het nieuws in de regio. Zij weten wat er speelt en zijn een belangrijke schakel in de samenleving. Ook de aanbiedingen en advertenties van lokale ondernemers vind je terug in de huis-aan-huiskrant, aangevuld met de acties van de nationale organisaties. Dé lokale verspreider zorgt voor kwaliteit, en uw flyer/folder kan hier perfect op mee liften. 

Wij bezorgen uw commerciële boodschap altijd los, dus niet in een plastic verpakt pakket dat maar al te vaak in één keer wordt weggegooid.

Landelijke Weekbladen

Huis-aan-huisverspreiding is wekelijks mogelijk met de volgende weekbladen: