Bij Reli Groep begrijpen we dat de kwaliteit van uw verspreidingsactie essentieel is voor het succes ervan. We beschikken over de faciliteiten, de juiste mensen, een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring om uw boodschap effectief te verspreiden. Door met Reli Groep samen te werken, profiteert u van onze expertise en zorgen wij ervoor dat uw boodschap daadwerkelijk aankomt bij uw potentiƫle klanten.

Het proces vanaf het moment dat u uw folder aanlevert in ons distributiecentrum tot aan de bezorging in de brievenbus verloopt op een professionele en nauwkeurige wijze. We houden ons strikt aan de wet- en regelgeving met betrekking tot huis-aan-huisbezorging en zorgen ervoor dat uw folders in elke geschikte brievenbus terechtkomen. Door deze effectieve manier van verspreiding vergroot u de kans op de gewenste respons op uw boodschap.

Bij Reli Groep staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om uw verspreidingsopdracht tot een succes te maken en uw doelgroep op de juiste manier te bereiken.