Wilt u direct mail laten drukken en bezorgen in Rotterdam? Reli Groep staat graag voor u klaar! Wij vertellen graag meer over direct mail en de voordelen ervan. Lees ook hoe wij u volledig kunnen ontzorgen door zowel het drukken als bezorgen van uw post te regelen. Lees verder om meer te weten te komen of vraag direct een offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken! 

Wat is direct mail?

Direct mail is een vorm van post die wordt ingezet om een persoonlijke connectie te leggen met huidige of potentiële klanten en andere contacten. De ontvangers worden benaderd met een boodschap op maat die aansluit bij hun interesses. De post kan bijvoorbeeld bestaan uit een folder, flyer, brief, kaart of brochure. Het verspreiden van direct mail is een zeer effectieve methode om het contact met bestaande klanten te onderhouden en uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe klanten. 

De voordelen op een rijtje

Het verspreiden van direct mail in Rotterdam heeft veel verschillende voordelen. Wij zetten ze graag op een rijtje voor u: 

  • Persoonlijk contact opbouwen met klanten. 
  • Uw bedrijf onder de aandacht brengen bij potentiële klanten. 
  • Gepersonaliseerde boodschap voor uw doelgroep. 
  • Effectiever dan massacommunicatie zoals advertenties of commercials. 
  • Hogere respons voor lagere kosten dankzij de kleine, gerichte oplagen. 
  • Meetbare resultaten wanneer u unieke kortingscodes of URL’s toevoegt. 

Direct mail laten bezorgen in Rotterdam

Bij Reli Groep zorgen we ervoor dat uw direct mail op een slimme en effectieve manier wordt verspreid in Rotterdam. In tegenstelling tot het bezorgen in folderpakketten, waarbij de pakketten vaak ongelezen worden weggegooid, plaatsen wij uw flyer of folder tussen goed gelezen weekbladen. Door op deze manier huis-aan-huis te verspreiden, heeft de lezer direct interesse in uw post. Dit zorgt voor veel respons, precies wat u wilt. Laat Reli Groep de verspreiding van uw direct mail verzorgen, zodat uw doelgroep optimaal wordt bereikt.

Wij verzorgen ook het drukwerk

Wij ontzorgen u graag volledig. Daarom kunnen wij ook het drukwerk van uw direct mail regelen. U hoeft alleen het ontwerp volgens de specifieke aanleverspecificaties aan te leveren. Zodra we uw pdf hebben ontvangen, gaan we aan de slag. We drukken en vouwen de folders voor u. Voor u het weet ligt er een prachtige stapel post klaar om te verspreiden in Rotterdam. 

Over Reli Groep

Wanneer het gaat om het verspreiden van uw direct mail, bent u bij ons aan het juiste adres. Reli Groep beschikt over uitgebreide ervaring in het verspreiden van post. Onze experts denken graag met u mee om de meest geschikte manier te vinden om uw direct mail te bezorgen. U kunt rekenen op een snelle en betrouwbare service, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. U wordt altijd betrokken bij het proces. Laat Reli Groep uw direct mail verspreiden in Rotterdam en profiteer van de vele voordelen!

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het kost om uw direct mail te laten verspreiden in Rotterdam? Het hoeft niet duur te zijn. Voor slechts €37,50 kunt u vaak al 1000 folders laten bezorgen, wat neerkomt op €0,04 per stuk! U kunt een prijsopgave aanvragen via onze handige offerte tool. Hier vult u eenvoudig het formaat en gewicht van de folders in, en indien nodig kunt u extra informatie toevoegen. Vervolgens kunt u kiezen in welke week de folders bezorgd moeten worden. U kunt het gewenste postcodegebied selecteren en al uw gegevens invullen. Daarna sturen wij u zo snel mogelijk een scherp prijsvoorstel, geheel vrijblijvend natuurlijk. 

Mogen wij uw direct mail op een slimme manier verspreiden? 

Bent u enthousiast over onze diensten? Dan staan wij klaar om voor u aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het drukken of verspreiden van direct mail in Rotterdam, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden een complete service en ontzorgen u volledig. U kunt profiteren van de resultaten tegen een betaalbare prijs. Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u snel verder wordt geholpen.

NEEM CONTACT OP