Wanneer u drukwerk wilt laten distribueren bent u natuurlijk op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Reli Groep staat graag voor u klaar. Lees meer over onze historie en ontdek waarom wij uw drukwerk betrouwbaar en snel kunnen verspreiden. Wij doen dit bovendien op een slimme manier die voor een hoge attentiewaarde en veel respons zorgt. Benieuwd geworden hoe dat precies werkt? Lees snel verder om alles te ontdekken over onze uitgebreide service van drukken tot distribueren. 

Betrouwbaar, snel en accuraat

Reli Groep ontstond in 1978, toen nog onder de naam Bureau Reli. Het bureau werd opgericht voor Pieter van Rekom en Margaretha Lievaart. Vanaf de start van het bedrijf werd er hard gewerkt. Dit harde werk werd beloond en al snel was er meer ruimte nodig. Van een eengezinswoning naar garageboxen naar een pand op het industrieterrein. Het bedrijf bleef in de familie. Van 2001 tot 2020 werd er ook post bezorgd door Reli Groep. Sinds 2020 is Reli Groep alleen nog actief in de huis aan huis verspreiding. Hierdoor zijn wij specialist geworden op dit gebied. Inmiddels worden er met 18 verschillende weekbladen wekelijks 350.000 kranten en meer dan 500.000 folders en flyers bezorgd door meer dan 1200 bezorgers. Reli Groep is een professioneel familiebedrijf waar betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse altijd hoog in het vaandel staat. 

Folders, flyers en meer laten drukken

Heeft u een folder, flyer, huis-aan-huis blad of ander drukwerk ontworpen? Wij ontzorgen u graag volledig tijdens het hele proces van drukken tot distribueren. Lever uw ontwerp aan volgens onze aanleverspecificaties. Zodra wij uw ontwerp hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Wij drukken en vouwen uw drukwerk graag voor u. Binnen de kortste keren ligt er prachtig drukwerk klaar om te distribueren. Wij vertellen u graag hoe dat in zijn werk gaat. 

Laat uw drukwerk op een slimme manier distribueren

Als uw drukwerk netjes gedrukt en gevouwen is wordt het tijd om het drukwerk te gaan distribueren. Wij doen dat op een slimme manier die voor een hoge attentiewaarde en veel respons zorgt. Wanneer u folders of flyers wil laten bezorgen doen wij dit drukwerk tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dit zorgt ervoor dat de lezer direct interesse heeft voor uw drukwerk. Wanneer het in een folderpakket bezorgd wordt is dit niet het geval aangezien deze pakketten vaak in zijn geheel weggegooid worden. Met onze manier van distribueren bereikt u de doelgroep optimaal. Hierdoor kunt u nieuwe klanten bereiken en het contact met bestaande klanten onderhouden via uw drukwerk. 

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten? Gebruik dan onze handige offerte tool. Vul eerst het formaat en gewicht van uw drukwerk in. Daarna kunt u kiezen in welke week wij uw reclamedrukwerk mogen distribueren. Geef ook aan om welke postcodegebieden het gaat. Vul ten slotte al uw gegevens in en klik op ‘offerte aanvragen’. U ontvangt dan zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Vaak kunnen wij 1000 folders of flyers bijvoorbeeld al bezorgen voor €37,50. Dat komt neer op slechts €0,04 per stuk! Drukwerk drukken en distribueren doen wij voor scherpe prijzen. 

Neem contact op

Mogen wij u helpen met het distribueren van uw drukwerk? Veel tevreden klanten gingen u voor. Zo vertelde Erwin: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Reli Groep. Zij nemen ons op het vlak van bezorging al het werk uit handen. De lijnen zijn kort: ik heb direct en regelmatig contact. Dat werkt prima, ook wanneer er uitzonderingen op de regel zijn. Ze doen wat ze zeggen, ze zijn flexibel en betrouwbaar. Wanneer er bezorgklachten zijn worden die serieus genomen, direct afgehandeld en teruggekoppeld.” Wanneer u ook van onze service gebruik wilt maken helpen wij u graag. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze medewerkers. Zij zullen u snel verder helpen. 

NEEM CONTACT OP