Drukwerk laten verspreiden bij u in de buurt? Kies voor Reli. Reli bezorgt uw drukwerk huis-aan-huis met een goed gelezen weekblad. Onder drukwerk verstaan we verschillende mogelijkheden. Veelgekozen soorten drukwerk zijn bijvoorbeeld folders, flyers of brochures. Ongeacht welk soort drukwerk u wilt laten verspreiden, wij verzorgen dit graag voor u. 

Waarom drukwerk?

Het laten verspreiden van drukwerk is een doeltreffende manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Door zorgvuldig specifieke adressen te selecteren, kunt u uw doelgroep direct benaderen. De persoonlijke en tastbare aard van uw drukwerk wekt veel interesse op bij de ontvangers. Hierdoor zullen potentiële klanten uw bedrijf beter onthouden en zal u meer naamsbekendheid krijgen. Het gebruik van aantrekkelijk drukwerk zal leiden tot aanzienlijke respons. Bovendien is het meten van de resultaten eenvoudig wanneer u ervoor kiest om drukwerk te laten verspreiden. Zo weet u precies wat het effect is van het verspreide drukwerk.

Folder of flyer laten drukken en verspreiden 

Wilt u folders of flyers laten verspreiden? Reli biedt volledige ontzorging. Voor een groot deel van onze klanten verzorgen we namelijk naast verspreiding ook het drukwerk. Ook voor u kunnen we het drukken van uw folders uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is het pdf aanleveren van het te drukken bestand. Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk op het afgesproken moment huis aan huis wordt verspreid. Liever zelf uw drukwerk aanleveren? Ook dat is mogelijk. Zorg er dan voor dat u het op donderdag voor 12:00 uur voor de week van verspreiding bij ons aanlevert. 

Lokaal, regionaal of landelijk drukwerk laten verspreiden

Bij Reli is het mogelijk om uw drukwerk lokaal, regionaal of landelijk te laten bezorgen. Met behulp van onze handige offertetool kunt u tot op de postcode nauwkeurig het verspreidingsgebied selecteren. Sinds 1 januari 2021 bundelt Reli Groep de kennis en ervaring van meer dan 50 andere lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. In totaal bezorgen zij wekelijks ruim 300 huis-aan-huisbladen met een oplage van meer dan 10 miljoen stuks. 

Goedkoop drukwerk verspreiden bij u in de buurt

Drukwerk laten verspreiden is al mogelijk vanaf €37,50,- euro per 1000 exemplaren. Dit is nog geen €0,04 cent per exemplaar. Daarmee is drukwerkverspreiding een relatief goedkope oplossing om reclame te verspreiden. Bovendien bezorgen wij uw drukwerk met een goed gelezen weekblad. Daarmee garanderen we een hoge attentiewaarde. Dat wil zeggen dat de kans dat uw drukwerk gezien én gelezen wordt hoger is door huis-aan-huisverspreiding met een lokaal weekblad dan wanneer u uw drukwerk met het plastic folderpakket laat bezorgen. 

Vraag ons naar de mogelijkheden 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u direct een scherp prijsvoorstel ontvangen? Dat kan! Gebruik onze online offertetool en u ontvangt op korte termijn een offerte op maat. Uiteraard geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Bij vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 0184 414 539 of gebruik het contactformulier.

Offerte aanvragen