Wilt u flyers drukken en bezorgen onder een grote doelgroep? Dan bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Wij helpen u op een effectieve manier uw flyers lokaal, regionaal of landelijk te verspreiden. Wij bezorgen uw flyers samen met een goed gelezen weekblad, waardoor u meelift op het succes hiervan. U bereikt hierdoor een zeer grote doelgroep tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend. Wij helpen u graag. 

Reli Groep ontzorgt u volledig

Wanneer u flyers door Reli Groep laat drukken en verspreiden wordt u volledig ontzorgt. Voor een groot deel van onze klanten bezorgen we niet alleen de flyers, we drukken ze ook. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over of uw flyer wel op tijd klaar is bij de drukker om bij de bezorger te brengen. Wij regelen het allemaal voor u en voeren alle werkzaamheden onder één dak uit. Zo bent u er zeker van dat uw flyers op de afgesproken dag en tijd worden bezorgd. 

Altijd een scherpe prijs voor flyers drukken en bezorgen 

Flyers laten bezorgen kan al vanaf €37,50,- euro per 1000 exemplaren. Dit is een erg scherpe prijs en vaak goedkoper dan het adverteren in een lokale krant. U kiest daarnaast zelf het gebied waar u de flyers wilt laten verspreiden. We werken hiervoor samen met 50 huis-aan-huis verspreiders, die samen meer dan 300 huis-aan-huis bladen bezorgen. Door het bezorgen van uw flyer in combinatie met een huis-aan-huis blad wordt de attentiewaarde enorm verhoogd en zal uw flyer meer opvallen. Via onze handige tool kunt u eenvoudig het bezorggebied, de formaten en wanneer u de flyer wilt laten bezorgen selecteren. U zult vervolgens een scherpe prijs op maat ontvangen. 

Hoe werkt het bezorgen en drukken?

Het is bij Reli Groep mogelijk om uw flyers onder één dak te laten drukken en bezorgen. Dit is erg fijn aangezien er aan veel huis-aan-huis campagnes een deadline zit. Als u het ontwerp klaar heeft en u dit in pdf bij ons aanlevert, zullen wij het vervolgens drukken, vouwen en transporteren. Wij zorgen ervoor dat uw flyer op het afgesproken tijdstip bij uw doelgroep thuis wordt bezorgd. Het is uiteraard ook mogelijk om het drukwerk zelf aan te leveren en het alleen door ons te laten bezorgen. Wij vragen u dan om de flyers voor donderdag 12:00 voor de week van verspreiding aan te leveren. 

Meer weten over flyers drukken en bezorgen? 

Wilt u meer weten over het laten drukken en bezorgen van uw flyers en bent u benieuwd naar de prijs voor het aantal flyers en het gebied waar ze bezorgd moeten worden? Via onze offertetool ziet u direct waar u aan toe bent. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? contact ons dan gerust voor meer informatie.

Offerte aanvragen