Flyers laten verspreiden? Kies voor een huis-aan-huisverspreider die uw flyers met een goed gelezen weekblad bezorgt in plaats van het in plastic verpakte folderpakket. De attentiewaarde is vele malen hoger als u ervoor kiest om uw flyers te laten bezorgen met een lokaal weekblad. Reli verzorgt huis-aan-huis verspreiding bij u in de regio. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.  

Gegarandeerd méér respons

Bij Reli hebben we ervoor gekozen om folders en flyers met een lokaal weekblad te verspreiden. Dat hebben we gedaan omdat we dan een veel hogere attentiewaarde kunnen garanderen. Concreet betekent dit dat de kans dat uw flyer wordt gezien én gelezen vele malen hoger is dan wanneer uw flyer meegaat met het folderpakket in plastic. Regelmatig belanden deze pakketten direct bij het oud papier, zonder dat deze ook maar geopend is. 

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Landelijke verspreiding mogelijk 

Of u nu een lokale aanbieder bent of regionaal of zelfs landelijk verkoopt; bij Reli bepaalt u zelf het verspreidingsgebied. Dit is tot op landelijk niveau mogelijk. Binnen ons werkgebied in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht verzorgen we de verspreiding in eigen beheer. Daarbuiten bundelen we onze krachten met meer dan 45 ervaren huis-aan-huisverspreiders die uw boodschap tot op de deurmat bezorgen. Wilt u ook uw flyers laten bezorgen met een lokaal weekblad? Maak dan gebruik van onze offertetool. Kies het verspreidingsgebied (tot op de postcode nauwkeurig) en u krijgt meteen inzage in de oplage. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat per mail.

Meetbare resultaten

Flyers laten verspreiden klinkt goed, maar hoe weet u of het ook echt werkt? Geen zorgen, ook bij reclamedrukwerk kunt u rekenen op meetbare resultaten. Maak bijvoorbeeld gebruik van speciale URL’s. Verwijs de lezer door naar uw website of social media kanalen. Door speciale URL’s te gebruiken kunt u later terugzien hoeveel respons er is geweest op de flyer. Ook QR-codes zijn een goed idee. Deze codes zijn makkelijk in gebruik en veel lezers zullen hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Na de campagne kunt u de gemeten resultaten analyseren en hiermee de volgende campagne optimaliseren.

Flyers laten verspreiden 

Flyers laten verspreiden door Reli is heel eenvoudig. U kunt via onze online offertetool een persoonlijke offerte opvragen. Hier kunt u al vrij nauwkeurig opgeven welk soort flyer u wilt verspreiden (gewicht en formaat) en in welk gebied u deze wilt laten bezorgen (postcode, plaats of regio). Wij bezorgen uw flyer al vanaf €37,50 euro per duizend exemplaren. Huis-aan-huisverspreiding is wekelijks mogelijk met een goedgelezen weekblad. Als u benieuwd bent met welk weekblad wij uw flyer bezorgen, bekijk dan alle weekbladen die we in eigen beheer verspreiden. 

Wilt u meer informatie over het laten verspreiden van uw drukwerk? Of heeft u vragen over de offerte of andere zaken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!  

Bereken uw prijs