Het verspreiden van flyers is een effectieve manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij de consument. Daarmee bedoelen we het huis-aan-huis verspreiden van uw flyers samen met een goed gelezen weekblad. Dus niet op straat of in het plastic folderpakket. Wilt u flyers verspreiden huis aan huis? Dan bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. We helpen u graag! 

Wat kost aan huis flyers verspreiden 

Er zijn diverse mogelijkheden om uw flyers te verspreiden: met het folderpakket in plastic of los met een weekblad. Reli kiest ervoor om folders en flyers los te verspreiden met een een goed gelezen weekblad. Hiermee creëren we een hoge attentiewaarde waarbij u meelift op het succes van de lokale weekbladen. Bovendien hoeft het laten bezorgen van een flyer helemaal niet duur te zijn! Bij Reli kunt u uw flyer laten bezorgen vanaf slechts €37,50,- euro per duizend exemplaren. Wilt u een prijsvoorstel op maat? Gebruik dan vrijblijvend de online offertetool voor een persoonlijke offerte.

Volgende week al flyers verspreiden? 

Wij bieden de mogelijkheid om volgende week al uw flyers te verspreiden in het door u gekozen verspreidingsgebied. Flyers verspreiden huis aan huis is mogelijk in heel Nederland. In de online offertetool kunt u tot op de postcode nauwkeurig uw verspreidingsgebied kiezen. Aanlevering van het drukwerk, m.u.v. als wij uw drukwerk verzorgen, dient te geschieden uiterlijk op donderdag voor 12:00 uur voor de week van verspreiding. Zoals u ziet kunnen we dus zeer snel schakelen. Lees meer over de aanleverspecificaties

Over Reli Groep 

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau voor huis-aan-huisbladen, folders en flyers en heeft als familiebedrijf betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse altijd hoog in het vaandel staan. Flyers verspreiden huis aan huis is mogelijk in heel Nederland.

Daarom kiest u voor Reli!

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van flyer verspreiding door Reli? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag directe een offerte op en ontvang vrijblijvend een scherp prijsvoorstel. Zo weet u direct waar u aan toe bent.