Een folder laten bezorgen was nog nooit zo eenvoudig. Bij Reli Groep bepaalt u zelf het verspreidingsgebied, tot op de postcode nauwkeurig. Bovendien wordt uw folder of flyer bezorgd met een goed gelezen weekblad. Daarmee garanderen we u de hoogst haalbare attentiewaarde en loopt u niet het risico dat uw drukwerk direct met het in plastic verpakte folderpakket bij het oud papier wordt gegooid. Meer weten over de kosten en mogelijkheden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Folderverspreiding: waar en wanneer?

Het laten bezorgen van uw folders is mogelijk op een termijn van slechts enkele dagen tot en met volgend jaar. Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw drukwerk laten verspreiden? U kunt tot uiterlijk donderdag (voor 12:00 uur) vóór de week van verspreiding uw drukwerk aanleveren. Zo kan uw folder volgende week al bij uw doelgroep op de deurmat vallen. Met behulp van onze handige offertetool kunt u heel eenvoudig het te verspreiden gebied in kaart brengen evenals de verspreidingsdatum. Hierbij kiest u voor een weeknummer. De exacte datum van bezorging is afhankelijk van wanneer het weekblad in de desbetreffende regio bezorgd wordt.

Wat kost een folder laten bezorgen

Er zijn diverse mogelijkheden om uw drukwerk te verspreiden: met het folderpakket in plastic of los met een weekblad. Reli kiest ervoor om folders en flyers los te verspreiden met een een goed gelezen weekblad. Hiermee creëren we een hoge attentiewaarde waarbij u meelift op het succes van de lokale weekbladen. Bovendien hoeft het laten bezorgen van een folder helemaal niet duur te zijn! Bij Reli kunt u uw folder laten bezorgen vanaf slechts €37,50 euro per duizend exemplaren. Wilt u een prijsvoorstel op maat? Gebruik dan vrijblijvend de online offertetool voor een persoonlijke offerte.

Snel en flexibel

Reli Groep bundelt de kennis en ervaring van meer dan 50 huis-aan-huisverspreiders in Nederland. In totaal bezorgen zij wekelijks ruim 300 huis-aan-huisbladen. Uw folder mee laten bezorgen met een lokaal weekblad betekent gegarandeerd respons. Doordat we de faciliteiten, de mensen, het netwerk en de jarenlange ervaring in huis hebben kunnen we snel en flexibel schakelen. Kiest u voor Reli Groep, dan profiteert u van de voordelen van deze expertise. Daarnaast verzorgen we voor een groot deel van onze klanten ook het drukwerk. Zo profiteert u tevens van de voordelen van een volledige drukwerkservice!

Ontvang een scherpe prijs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw folder laten bezorgen door Reli? Gebruik dan onze online offertetool. Door gebruik te maken van deze tool kunnen wij u een scherp prijsvoorstel doen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend, u zit nog nergens aan vast. Bij andere vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0184 414539 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Direct een scherpe prijs