Heeft u prachtige folders ontworpen? Laat die dan bezorgen door Reli Groep. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw folders professioneel te drukken en bezorgen. Bovendien bezorgen wij de folders samen met goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dat zorgt ervoor dat de lezer direct meer interesse heeft voor uw folder. Anders dan bij folderpakketten wordt uw folder niet direct weggegooid. U kunt rekenen op veel respons. Nieuwe klanten zullen hun weg vinden naar uw bedrijf. Klinkt dat goed? Lees verder om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Uw folders huis aan huis laten bezorgen

Het huis aan huis laten bezorgen van uw folders is goede reclame voor uw bedrijf. Wij hebben een manier gevonden om dit nog effectiever te maken. Wanneer u de folders door ons laat verspreiden worden ze bezorgd tussen goed gelezen weekbladen. Dat zorgt voor een hoge attentiewaarde en veel respons. Potentiële klanten maken kennis met uw bedrijf en het contact met bestaande klanten wordt onderhouden. Onze bezorgers verspreiden uw folders op de gewenste dag en locatie. U kunt uw doelgroep zeer nauwkeurig kiezen. Ga bijvoorbeeld voor specifieke postcodes of speel in op feestdagen en acties. Succes gegarandeerd!

Vraag uw offerte aan

Bent u benieuwd wat het bezorgen van uw folders gaat kosten? Het hoeft niet duur te zijn. Voor 1000 folders is een prijs van €25 vaak al mogelijk. Dat is slechts €0,03 per stuk! U kunt uw prijs aanvragen door gebruik te maken van onze handige offerte tool. Daar vult u het formaat en gewicht van de folders in. U kunt ook extra informatie toevoegen wanneer dat nodig is. Vervolgens kunt u kiezen in welke week de folders bezorgd moeten worden. U kunt het gewenste gebied aanklikken en tot slot al uw gegevens invullen. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons.

Vertrouw op onze expertise

Al sinds 1978 zijn wij actief met het drukken en verspreiden van reclamedrukwerk. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Onze medewerkers zijn professioneel en zorgen ervoor dat uw folders perfect gedrukt en bezorgd worden. Daar kunt u op vertrouwen. Wanneer u folders door ons wil laten bezorgen kunt u contact opnemen. Nadat u akkoord gaat met ons prijsvoorstel ontzorgen wij u volledig. Wij nemen het drukken en verspreiden van de folders voor onze rekening. U hoeft alleen nog maar te profiteren van het resultaat! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact op