U heeft een prachtige folder ontworpen, maar hoe nu verder? Reli Groep is dé betrouwbare partij die u volledig kan ontzorgen bij het drukken en distribueren van uw folders. Wij werken snel en accuraat. Dankzij onze slimme manier van bezorgen kunt u optimaal uw doelgroep bereiken. U kunt rekenen op een hoge attentiewaarde en veel respons op uw folders. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen met onze innovatieve en professionele manier van bezorgen. 

Folders distribueren op een slimme manier

Wij ontzorgen u graag volledig bij het drukken en distribueren van uw folders, flyers en ander reclamedrukwerk. Wanneer u het ontwerp aanlevert volgens onze aanleverspecificaties gaan wij aan de slag met het drukken en vouwen van uw drukwerk. Daarna is het tijd om de folders te distribueren. Dit doen wij op een slimme manier. Door de folders tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen te bezorgen heeft de lezer direct aandacht voor uw drukwerk. Dit zorgt voor veel respons, in tegenstelling tot drukwerk in folderpakketten die vaak in hun geheel weggegooid worden. Een ideale manier om nieuwe klanten te bereiken en het contact met bestaande klanten te onderhouden. 

Reli Groep staat voor u klaar

Reli Groep zorgt voor het drukken en huis aan huis distribueren van uw flyers, folders of ander reclamedrukwerk. Wij werken door heel Nederland. Dit doen wij sinds 1978 waardoor we veel expertise hebben opgebouwd. Al onze medewerkers zijn professioneel en ervaren, wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers. Daarom kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare bezorging. Bij ons familiebedrijf staat betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse hoog in het vaandel. Wilt u een offerte aanvragen? Ontdek hoe het werkt. 

Vraag uw offerte aan

Mogen wij u helpen bij het distribueren van uw folders? Gebruik dan onze handige offerte tool. Vul eerst het formaat en gewicht van uw drukwerk in. Daarna kunt u kiezen in welke week wij uw reclamedrukwerk mogen distribueren. Geef ook aan om welke postcodegebieden het gaat. Vul ten slotte al uw gegevens in en klik op ‘offerte aanvragen’. U ontvangt dan zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Vaak kunnen wij 1000 folders al bezorgen voor €37,50. Dat komt neer op slechts €0,04 per stuk! Folders drukken en distribueren doen wij voor een voordelig tarief. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen. 

NEEM CONTACT OP