Bij het drukken en bezorgen van folders komt veel kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel expertise op dit gebied. Het drukken en bezorgen van uw folders kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bezorgen uw folders bovendien op een slimme manier. Dit levert een hoge attentiewaarde en veel respons op. Bent u benieuwd geworden? Lees alles over onze diensten en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen bij het verspreiden van reclamedrukwerk.

Folders laten drukken

Als het gaat om het professioneel laten drukken van uw folders bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig. Lever eenvoudig het ontwerp aan volgens de aanleverspecificaties. Zodra wij uw pdf ontvangen hebben gaan we aan het werk. We drukken, vouwen en verspreiden uw folders voor u. Binnen de kortste keren liggen er prachtige folders klaar om te bezorgen. Ontdek hoe dat precies werkt.

Folders laten bezorgen op een slimme manier

Na het drukken volgt het bezorgen van uw folders. Dit doen wij op een slimme manier, namelijk tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen. Daardoor heeft de lezer direct meer aandacht voor uw folder, in tegenstelling tot folderpakketten die vaak in hun geheel weggegooid worden. Onze slimme manier van bezorgen zorgt voor een hoge respons op uw folders. U bereikt uw doelgroep optimaal waardoor u nieuwe klanten kunt werven en het contact met bestaande klanten kunt onderhouden. Klinkt goed toch?

Maak gebruik van onze offerte tool

Mogen wij uw folders drukken en bezorgen? Gebruik dan onze handige offerte tool. Vul als eerste het formaat en gewicht van uw drukwerk in. Daarna kunt u kiezen in welke week wij uw reclamedrukwerk mogen bezorgen. Geef ook aan om welke postcodegebieden het gaat. Vul ten slotte al uw gegevens in en klik op ‘offerte aanvragen’. U ontvangt dan zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Vaak kunnen wij 1000 flyers bijvoorbeeld al bezorgen voor €37,50. Dat is slechts €0,04 per flyer! Folders laten drukken en bezorgen kan bij ons voor scherpe prijzen.

Profiteer van onze service

Door onze jarenlange ervaring met het drukken en bezorgen van folders kunt u rekenen op een professionele service. Wij werken samen met meer dan 300 lokale bezorgers die er dagelijks voor zorgen dat uw folders snel en netjes bezorgd worden. Veel tevreden klanten gingen u voor en daar zijn wij trots op. Mogen wij u ook volledig ontzorgen bij het drukken en bezorgen van uw folders? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en voorzien u van persoonlijk advies.

NEEM CONTACT OP