Wilt u binnenkort folders laten verspreiden, maar doet u dit liever niet via het in plastic verpakte folderpakket? Dan bent u bij Reli aan het juiste adres. Wij bezorgen uw drukwerk met een goed gelezen weekblad uit de regio. Daarmee garanderen we de hoogst haalbare attentiewaarde als het aankomt op drukwerkverspreiding. 

Folders laten verspreiden? Zo werkt het 

Wilt u folders laten verspreiden? Reli biedt volledige ontzorging. Voor een groot deel van onze klanten verzorgen we namelijk naast verspreiding ook het drukwerk. Ook voor u kunnen we het drukken van uw folders uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is het pdf aanleveren van het te drukken bestand. Wij zorgen ervoor dat uw folder op het afgesproken moment huis aan huis wordt verspreid. Liever zelf uw drukwerk aanleveren? Ook dat is mogelijk. Zorg er dan voor dat u uw folder op donderdag voor 12:00 uur voor de week van verspreiding bij ons aanlevert. 

Landelijke verspreiding via een lokaal weekblad

Of u uw folder nu landelijk of lokaal wilt laten verspreiden, alles is mogelijk. U bepaalt zelf het verspreidingsgebied. Dit kan op postcode niveau, maar ook op plaats, gemeente of provincie. Zo kunt u tot een week vooruit het precieze moment van bezorging bepalen, zelfs tot maanden vooruit. Er vallen wekelijks zo’n 10 miljoen weekbladen in de brievenbus. Als u uw folder mee laat bezorgen met de lokale huis-aan-huiskrant betekent gegarandeerd meer respons. Folders laten verspreiden is al mogelijk vanaf €37,50 euro per 1000 exemplaren. Het is een effectieve methode om uw doelgroep te bereiken tegen zeer lage kosten. 

Plastic folderpakket v.s. lokaal weekblad

Het plastic folderpakket is iedereen wel bekend. In dit pakket zitten de wekelijkse folders met aanbiedingen van de lokale winkels en supermarkten. Maar hoe vaak komt het wel niet voor dat dit pakket direct in de oud papierbak wordt gegooid? Zonde! Hiermee gaan namelijk vele advertentiebudgetten verloren. Bij Reli pakken we dit anders aan. Wij hebben er bewust voor gekozen om een folders en flyers te verspreiden met een lokaal weekblad. Hierdoor lift u mee op het succes van de lokale verspreider en vergroten we de attentiewaarde aanzienlijk! 

Vrijblijvende offerte? 

Direct weten waar u aan toe bent? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van de offertetool of de chat rechtsonder in beeld. We doen u graag een scherp prijsvoorstel voor het bezorgen van uw drukwerk. Zo heeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden, maar zit u nog nergens aan vast.

Offerte aanvragen