Wanneer u reclame wil maken voor uw bedrijf zijn folders een goed idee. Het laten rondbrengen van folders heeft veel verschillende voordelen. Daar vertellen wij graag meer over. Ontdek ook hoe u een aantrekkelijke folder kunt maken en hoe wij voor u klaar kunnen staan als het gaat om het drukken en rondbrengen van de folders. Dit doen wij op een slimme manier zodat u veel respons zult krijgen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Folders laten rondbrengen: een goed idee? 

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf en twijfelt u of het slim is om folders te laten rondbrengen? Wij kunnen het van harte aanraden! Het laten verspreiden van folders heeft veel verschillende voordelen. Te beginnen met het gericht bereiken van uw doelgroep. Dit kunt u doen door specifieke postcodes of adressen te selecteren. Door een persoonlijke en tastbare folder te verspreiden heeft de ontvanger veel interesse voor uw drukwerk. Potentiële klanten onthouden uw bedrijf en uw naamsbekendheid wordt groter. De folders zullen zorgen voor veel respons. Ten slotte kunt u de resultaten van de folderverspreiding meten door gebruik te maken van unieke kortingscodes of URL’s. Klinkt goed, toch? 

Hoe maakt u een goede folder?

Een aantrekkelijk ontworpen folder zal voor veel respons zorgen. Maar waar moet je op letten als je een folder gaat maken? Als eerste is het belangrijk om uw doelgroep goed te begrijpen. Zo kunt u de inhoud van de folder aanpassen aan de behoeftes van uw doelgroep. Bij het ontwerpen van de folder is het belangrijk om uw huisstijl aan te houden. Een aantrekkelijke lay-out, heldere afbeeldingen en beknopte maar overtuigende teksten zijn belangrijk. Moedig de lezer ook aan om actie te ondernemen met een call-to-action als ‘Bezoek onze website voor geweldige aanbiedingen’. Vergeet ten slotte de meetbaarheid niet. Dan rest alleen nog het drukken en rondbrengen van uw folders! 

Wij helpen u van drukken tot bezorgen

Wanneer u folders wil laten rondbrengen bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Lever uw folder aan volgens de aanleverspecificaties. Wij gaan vervolgens aan de slag met het drukken en vouwen van uw folders. Dan wordt het tijd om de folders te gaan rondbrengen. Dit doen wij op een slimme manier! Vaak worden folders bezorgd in een folderpakket. Dit pakket belandt vaak in zijn geheel in de prullenbak, waardoor uw folder nooit gezien zou worden. Bij Reli Groep doen we dit anders. Wij bezorgen uw folders tussen goed gelezen huis-aan-huisbladen. Hierdoor heeft de lezer direct interesse voor uw folder en kunt u rekenen op veel respons. Dat wilt u toch ook? 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Mogen wij u helpen met het drukken en rondbrengen van uw folders? We staan graag voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige offerte tool. Geef het formaat en gewicht van uw folders aan ons door. Selecteer vervolgens het gewenste postcodegebied en geef aan wanneer wij de folders moeten rondbrengen. Wij sturen u snel een scherp prijsvoorstel op. Voor slechts €37,50 kunnen wij bijvoorbeeld al 1000 exemplaren verspreiden, wat neerkomt op slechts €0,04 per stuk. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. 

NEEM CONTACT OP