Hoe vindt u een goede huis aan huis bezorger voor uw reclamedrukwerk? Reli Groep staat voor u klaar! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de slimste manier gevonden om folders en flyers te verspreiden. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger direct interesse in uw drukwerk heeft. Dankzij onze manier van bezorgen kunt u rekenen op veel respons! Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Ontdek alles over onze werkwijze en de voordelen van reclamedrukwerk, en vraag uw offerte aan

Uw huis aan huis bezorger: Reli Groep

Snel, accuraat en betrouwbaar. Daar staat ons familiebedrijf voor. Reli Groep begon in 1978 en is uitgegroeid tot een groot en professioneel bedrijf met meer dan 1200 bezorgers. Als huis aan huis bezorger verspreiden wij graag uw weekblad, folder of flyer. Daar ligt nu net onze kracht, wij bezorgen uw reclamedrukwerk namelijk samen met goed gelezen huis aan huis bladen. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger direct meer interesse voor uw folder heeft. Dit is wel anders bij folderpakketten die vaak in hun geheel weggegooid worden. U kunt wel begrijpen dat onze manier van bezorgen vele malen meer respons oplevert. 

Waarom folders verspreiden?

Het verspreiden van folders door een huis aan huis bezorger heeft veel verschillende voordelen voor uw bedrijf. Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet: 

  • Met het verspreiden van folders bereikt u gericht uw doelgroep door specifieke postcodes of adressen te selecteren. 
  • Een persoonlijke en tastbare folder zorgt voor veel interesse van de ontvanger. 
  • Potentiële klanten onthouden uw bedrijf. 
  • Uw naamsbekendheid groeit. 
  • Folders zorgen doorgaans voor veel respons. 
  • De resultaten van uw foldercampagne zijn eenvoudig te meten door gebruik te maken van unieke kortingscodes of URL’s. 

Drukwerk en bezorging

Mogen wij voor u aan de slag als huis aan huis bezorger? Wij ontzorgen u graag van drukwerk tot bezorging. Lever uw folder of flyer aan via de aanleverspecificaties. Wij gaan daarna aan de slag met het drukken en vouwen van uw reclamedrukwerk. Daarna is het tijd voor de huis aan huis bezorger. Onze bezorgers steken uw folder of flyer tussen goed gelezen weekbladen en leveren ze vervolgens af bij de door u geselecteerde postcodes. De ontvangers zullen direct aandacht hebben voor uw drukwerk!

Vraag uw offerte aan

Als wij de huis aan huis bezorger zijn die u zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Gebruik hiervoor onze handige offerte tool. Vul het formaat en gewicht van uw reclamedrukwerk in en selecteer de gewenste postcode gebieden. Geef ook door wanneer de huis aan huis bezorger uw folders of flyers moet verspreiden. Vervolgens sturen wij u snel een scherp prijsvoorstel op. Voor slechts €37,50 kunnen wij bijvoorbeeld al 1000 exemplaren verspreiden, wat neerkomt op slechts €0,04 per stuk. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. 

NEEM CONTACT OP