Elke regio kent ze: huis aan huis bladen. Nieuws, interessante artikelen en natuurlijk ook advertenties van lokale ondernemers vormen de basis voor een huis aan huis blad waar de inwoners van het verspreidingsgebied naar uitkijken. Vaak gaat het om weekbladen maar in sommige gevallen verschijnen deze bladen meerdere keren per week. Welke interval u ook kiest voor uw huis aan huis blad, het succes valt of staat met een verspreiding waar u van op aan kunt.

Wat maakt een huis aan huis blad uniek?

Deze weekbladen worden veelal gratis verspreid. Soms verschijnen er meerdere uitgaven: een gratis huis aan huis krant en een abonnee uitgave. 

Het belangrijkste kenmerk van een huis aan huis blad is de lokale invalshoek. Lezers weten dat dit dé plek is om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten in de woonomgeving en de omliggende regio. Maar ook voor de lokale ondernemers is een huis aan huis krant van grote waarde. Met advertorials en advertenties werven zij bekendheid en brengen zij nieuwe en bestaande klanten uit de nabije omgeving op de hoogte van acties.

Uw bereik vergroten

Gemiddeld bereikt een huis aan huis blad zo’n 80% van de inwoners binnen het verspreidingsgebied. Dit maakt dat het adverteren of het bijvoegen van flyers of folders voor de lokale middenstand uitermate interessant is. 

In Nederland bestaan honderden verschillende titels van huis aan huis bladen. Zij hebben een oplage van enkele duizenden tot tienduizenden exemplaren. 

Dat de huis aan huis kranten worden gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat meer dan 60% van de Nederlanders deze wekelijk leest. Van die lezers reageert ongeveer de helft op een advertentie in die krant. Dit aantal ligt aanzienlijk hoger dan wanneer folders in een folderpakket worden verspreid. 

Reli is specialist op het gebied van de verspreiding van huis aan huis drukwerk. Zowel voor de huis aan huis bladen als de folders of flyers die hiermee worden verzonden. Met een landelijk netwerk van bezorgers kunnen wij ook in uw regio de bezorging voor u uitvoeren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u overtuigd van de kracht van Reli in de verspreiding van huis aan huis bladen? U kunt direct online een offerte aanvragen. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag.