Effectief reclame maken voor uw product of dienst doet u middels huis aan huis drukwerk. Daarmee bedoelen we niet de folders die wekelijks in plastic bij u op de deurmat vallen, maar de folders en flyers die bezorgd worden met een lokaal weekblad. Reli bezorgt uw boodschap bewust met een goed gelezen weekblad, omdat we daarmee een hoge attentiewaarde kunnen garanderen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Drukwerk huis aan huis verspreid tegen een scherp tarief

Een van de eerste vragen die u graag beantwoord ziet is natuurlijk: “hoeveel kost huis aan huis verspreiding?”. Bij Reli is het mogelijk al vanaf €25,- euro per duizend exemplaren uw folders, flyers of drukwerk te verspreiden. Uiteraard is de uiteindelijk prijs afhankelijk van diverse factoren zoals formaat, gewicht en verspreidingsgebied. Met behulp van onze offertetool kunt u heel nauwkeurig uw wensen vertalen in een concrete en scherpe prijs. Het gebruik van deze tool is vrijblijvend. Laat ons u een scherp prijsvoorstel doen voor het verspreiden van uw huis aan huis drukwerk!

Losse folders vs. folders in plastic

Als u drukwerk wilt verspreiden zijn er twee mogelijkheden: bezorgen met het wekelijkse folderpakket in plastic of los met een lokaal weekblad. De plastic folderpakketten belanden vaak ongelezen in de oud papierbak, terwijl weekbladen veel vaker worden doorgebladerd of gelezen. Vanzelfsprekend valt uw boodschap dan ook vele malen meer op dan wanneer u uw folder of flyers meestuurt in het plastic pakket.

Wilt u ook dat uw drukwerk mee wordt bezorgd met uw lokale weekblad? Gebruik dan onze offertetool en krijg meteen inzage in de oplage. U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte op maat en u zit nergens aan vast.

Over huis aan huis reclame

Al jarenlang valt bij vele huishoudens in elke Nederlandse gemeente een huis-aan-huiskrant in de bus. Er zijn zo’n 350 huis-aan-huiskranten in ons land. Ook de aanbiedingen en advertenties van lokale ondernemers vind je terug in de huis-aan-huiskrant, aangevuld met de acties van de nationale organisaties. Dé lokale verspreider zorgt voor kwaliteit, en uw flyer of folder kan hier perfect op meeliften. Daarnaast brengt huis aan huis drukwerk nog andere voordelen met zich mee:

  • U kunt heel gericht uw doelgroep benaderen;
  • U kunt de folders en flyers geheel naar wens op (laten) maken
  • Huis aan huis verspreiden is goedkoop

Huis aan huis drukwerk laten verspreiden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van huis aan huis verspreiding? Of wilt u weten wat huis aan huis reclame kost? Wij doen u graag een vrijblijvend prijsvoorstel. Gebruik het offerteformulier of de chat rechtsonder voor een scherpe offerte op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Vrijblijvende offerte