Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf als het gaat om lokale flyer verspreiding? Dan staat Reli Groep graag voor u klaar! Wij verzorgen het verspreiden van uw flyers, folders en ander reclamedrukwerk. Onze kracht is het bezorgen van uw flyer met een goed gelezen huis-aan-huis blad. Dat zorgt ervoor dat de lezer direct interesse heeft in uw flyer. Het gevolg is een hoge respons. Potentiële klanten vinden de weg naar uw bedrijf en het contact met bestaande klanten wordt onderhouden. Ziet u dat wel zitten? Ontdek hoe het precies werkt.

Lokale flyer verspreiding door Reli Groep

Onze klanten profiteren graag van onze expertise en ervaring. Door de lokale verspreiding van uw flyer in huis-aan-huis bladen krijgt u veel respons. Daarnaast kunt u met onze service zorgen dat uw flyers bij de juiste doelgroep terecht komen. Lokaal bezorgen doen wij tot in detail. U kunt het gebied aangeven waarin u de flyers verspreid wil hebben. Dat kan zelfs tot op de postcode nauwkeurig. Daarnaast kun u ook de dag van bezorging kiezen waardoor u rekening kunt houden met lokale feestdagen, evenementen of acties. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat u uw potentiële klant optimaal kunt bereiken.

Mogelijk vanaf €37,50 voor 1000 stuks

Bent u enthousiast geworden? Gebruik onze eenvoudige offertetool om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen. In de tool vult u het formaat van uw flyers in, het gewenste bezorgmoment, de gewenste postcode gebieden en al uw andere gegevens. Klik vervolgens op ‘offerte aanvragen’ om ons prijsvoorstel te ontvangen. Vaak is een prijs van €37,50 al mogelijk voor 1000 stuks. Omgerekend is dat slechts €0,04 per flyer. Wij garanderen u een scherpe prijs. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen door de flyers ook voor u te laten drukken. Vervolgens kunnen wij in samenwerking met onze lokale bezorgers de verspreiding van uw flyer verzorgen.

Heeft u nog vragen? Wilt u liever even persoonlijk overleggen? Wij staan voor u klaar!

Neem gerust contact met ons op