Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf als het gaat om lokale flyer verspreiding? Dan staat Reli Groep graag voor u klaar! Wij verzorgen het verspreiden van uw flyers, folders en ander reclamedrukwerk. Onze kracht is het bezorgen van uw flyer met een goed gelezen huis-aan-huis blad. Dat zorgt ervoor dat de lezer direct interesse heeft in uw flyer. Het gevolg is een hoge respons. Potentiële klanten vinden de weg naar uw bedrijf en het contact met bestaande klanten wordt onderhouden. Ziet u dat wel zitten? Ontdek hoe het precies werkt.

Lokale flyer verspreiding door Reli Groep

Onze klanten profiteren graag van onze expertise en ervaring. Door de lokale verspreiding van uw flyer in huis-aan-huis bladen krijgt u veel respons. Daarnaast kunt u met onze service zorgen dat uw flyers bij de juiste doelgroep terecht komen. Lokale verspreiding doen wij tot in detail. U kunt het gebied aangeven waarin u de flyers verspreid wil hebben. Dat kan zelfs tot op de postcode nauwkeurig. Daarnaast kun u ook de dag van bezorging kiezen waardoor u rekening kunt houden met lokale feestdagen, evenementen of acties. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat u uw potentiële klant optimaal kunt bereiken.

Van drukwerk tot verspreiding

Bij Reli Groep nemen we het hele proces van drukken tot bezorgen uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wanneer u uw flyer door ons wilt laten drukken, bent u bij ons aan het juiste adres. We regelen alles voor u, zodat u enkel het ontwerp volgens de aanleverspecificaties hoeft aan te leveren. Zodra we uw pdf-bestand hebben ontvangen, gaan we aan de slag. We drukken en vouwen de flyers voor u, zodat u binnen de kortste keren prachtige exemplaren heeft voor lokale verspreiding. Onze verspreidingsmethode is slim en effectief, zoals u eerder heeft gelezen. Hierdoor krijgt uw flyer direct meer aandacht van de lezers en kunt u rekenen op een hoge respons. 

Ontwerp de beste flyers 

Om de aandacht van potentiële klanten vast te houden, geven wij graag tips voor steengoed drukwerk. Begin met een grondige doelgroepanalyse en pas de inhoud aan op uw doelgroep. Kies voor een aantrekkelijk ontwerp dat past bij uw merk en kernwaarden, met heldere afbeeldingen en beknopte maar overtuigende teksten. Voeg een duidelijke call-to-action toe en zorg voor meetbaarheid door bijvoorbeeld speciale kortingscodes te gebruiken. Investeer in kwaliteitsdrukwerk en laat de lokale verspreiding van uw flyer over aan Reli Groep, voor gegarandeerd succes en respons op uw foldercampagne.

Meetbare resultaten

Een huis aan huis flyercampagne klinkt aantrekkelijk, maar hoe weet u of het daadwerkelijk effect heeft? Maakt u zich geen zorgen, want zelfs bij reclamedrukwerk zijn meetbare resultaten mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld specifieke URL's om de respons te meten. Stuur de lezers naar uw website of sociale mediakanalen via deze speciale URL's. Op deze manier kunt u later nagaan hoeveel respons de flyer heeft opgeleverd. QR-codes zijn ook een goede optie, omdat ze eenvoudig te gebruiken zijn en veel lezers hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Na de campagne kunt u de gemeten resultaten analyseren en deze gebruiken om de volgende campagne te optimaliseren.

Mogelijk vanaf €37,50 voor 1000 stuks

Bent u enthousiast geworden? Gebruik onze eenvoudige offertetool om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen. In de tool vult u het formaat van uw flyers in, het gewenste bezorgmoment, de gewenste postcode gebieden en al uw andere gegevens. Klik vervolgens op ‘offerte aanvragen’ om ons prijsvoorstel te ontvangen. Vaak is een prijs van €37,50 al mogelijk voor 1000 stuks. Omgerekend is dat slechts €0,04 per flyer. Wij garanderen u een scherpe prijs. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen door de flyers ook voor u te laten drukken. Vervolgens kunnen wij in samenwerking met onze lokale bezorgers de verspreiding van uw flyer verzorgen.

Heeft u nog vragen? Wilt u liever even persoonlijk overleggen? Wij staan voor u klaar!

Neem gerust contact met ons op