Heeft u mooie folders, flyers of ander reclamedrukwerk voor uw bedrijf? Wij staan voor u klaar als het gaat om het drukken en verspreiden van uw reclamedrukwerk. Wij ontzorgen u tijdens het hele proces. Bovendien bezorgen wij het drukwerk op een slimme manier. Niet in folderpakketten die vaak in hun geheel weggegooid worden, maar tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen. Dit zorgt ervoor dat de lezer direct meer interesse heeft. U kunt daardoor rekenen op een grote respons. Meer weten over onze diensten? Lees verder of maak direct gebruik van onze handige offerte tool.

Folders, flyers en meer laten drukken

Wanneer u een prachtig ontwerp heeft gemaakt voor een folder, flyer of ander reclamedrukwerk wilt u natuurlijk wel dat dit professioneel gedrukt wordt. Wij kunnen u daarbij volledig ontzorgen. Als eerste mag u het ontwerp aanleveren. Let daarbij goed op onze aanleverspecificaties. Zodra wij de pdf hebben ontvangen gaan we aan de slag met het drukken, vouwen en verspreiden van uw reclamedrukwerk. Voor u het weet ligt er prachtig drukwerk klaar om verspreid te worden. Lees verder om te ontdekken hoe het bezorgen precies in zijn werk gaat.

Reclamedrukwerk verspreiden

Na het drukken volgt het verspreiden van uw reclamedrukwerk. Wij doen dat op een speciale manier. Veel folders en flyers worden bezorgd in folderpakketten. Zodra deze bezorgd zijn worden ze vaak in hun geheel weggegooid. Dat is zonde! Wij bezorgen uw drukwerk tussen goed gelezen huis-aan-huis bladen. Op die manier heeft de lezer direct interesse in uw drukwerk. U kunt uw doelgroep hierdoor optimaal bereiken. Reken maar op een grote respons! Door onze diensten kunt u nieuwe klanten bereiken en het contact met bestaande klanten onderhouden.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten? Gebruik dan onze handige offerte tool. Vul als eerste het formaat en gewicht van uw drukwerk in. Daarna kunt u kiezen in welke week wij uw reclamedrukwerk mogen verspreiden. Geef ook aan om welke postcodegebieden het gaat. Vul ten slotte al uw gegevens in en klik op ‘offerte aanvragen’. U ontvangt dan zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel van ons. Vaak kunnen wij 1000 flyers bijvoorbeeld al bezorgen voor €37,50. Dat komt neer op slechts €0,04 per flyer! Reclamedrukwerk drukken en verspreiden kan bij ons voor scherpe prijzen.

Profiteer van onze professionele service

Door onze jarenlange ervaring met het drukken en verspreiden van reclamedrukwerk kunt u rekenen op onze professionele service. Wij zijn al sinds 1978 actief en werken door heel Nederland. In samenwerking met meer dan 300 lokale bezorgers zorgen wij er dagelijks voor dat al het drukwerk netjes afgeleverd wordt. Dankzij onze service en scherpe prijzen hebben wij veel tevreden klanten. Zo vertelde Erwin: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Reli Groep. Zij nemen ons op het vlak van bezorging al het werk uit handen. De lijnen zijn kort: ik heb direct en regelmatig contact. Dat werkt prima, ook wanneer er uitzonderingen op de regel zijn. Ze doen wat ze zeggen, ze zijn flexibel en betrouwbaar. Wanneer er bezorgklachten zijn worden die serieus genomen, direct afgehandeld en teruggekoppeld.”

Neem contact met ons op

Mogen wij uw reclamedrukwerk drukken en verspreiden? Zodra u akkoord gaat met onze offerte komen wij in actie. Wij ontzorgen u volledig en zorgen dat alles geregeld wordt. Heeft u nog wat vragen of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen.

NEEM CONTACT OP