Als het gaat om het promoten van uw lokale bedrijf en het aantrekken van potentiële klanten, is het laten rondbrengen van reclamefolders een van de meest effectieve marketingstrategieën die u kunt gebruiken. We vertellen graag meer over het laten rondbrengen van reclamefolders en hoe u deze strategie optimaal kunt benutten om uw concurrenten te overtreffen. Bovendien bezorgen wij uw folders op een slimme manier. Nieuwsgierig geworden? Lees verder of vraag nu uw offerte aan

Het belang van lokale marketing

In het huidige digitale tijdperk waarin online marketing de boventoon voert, is het gemakkelijk om de waarde van traditionele marketingmethoden zoals reclamefolders te onderschatten. Echter, voor lokale bedrijven blijft lokale marketing van cruciaal belang. Het laten rondbrengen van reclamefolders in uw buurt kan uw bedrijf een aanzienlijke impuls geven.

Effectiviteit van reclamefolders

Reclamefolders zijn tastbare marketingmaterialen die rechtstreeks in de handen van potentiële klanten terechtkomen. Dit fysieke aspect maakt reclamefolders buitengewoon effectief. Hier zijn enkele redenen waarom:

 • Tastbare marketing
  Reclamefolders kunnen worden vastgehouden, geopend en doorbladerd. Dit geeft potentiële klanten een tastbaar gevoel van betrokkenheid bij uw bedrijf.
 • Lokale relevante informatie
  Met reclamefolders kunt u specifieke informatie delen over aanbiedingen, openingstijden en evenementen die relevant zijn voor uw lokale doelgroep.
 • Herinneringswaarde
  Een goed ontworpen reclamefolder kan lange tijd bij potentiële klanten blijven, waardoor uw bedrijf in hun geheugen blijft hangen.
 • Hoge conversieratio's
  Studies tonen aan dat reclamefolders vaak resulteren in een hogere conversieratio dan veel online advertentiekanalen.

Het opstellen van een effectieve reclamefolder

Nu u begrijpt waarom reclamefolders zo krachtig kunnen zijn, kunnen we eens kijken naar de stappen om een effectieve reclamefolder te maken:

 1. Gerichte doelgroepanalyse
  Voordat u begint met het ontwerpen van uw reclamefolder, is het van essentieel belang om uw doelgroep in kaart te brengen. Wie zijn uw potentiële klanten en wat zijn hun behoeften?
 2. Professioneel ontwerp
  Investeer in een professioneel ontworpen reclamefolder. Een aantrekkelijke vormgeving met mooie afbeeldingen en een duidelijke boodschap zal de aandacht van lezers trekken.
 3. Inhoudelijke relevantie
  Zorg ervoor dat de inhoud van uw reclamefolder relevant en waardevol is voor uw doelgroep. Highlight speciale aanbiedingen, kortingen en unieke verkooppunten van uw bedrijf.
 4. Duidelijke call-to-action (CTA)
  Sluit uw reclamefolder af met een duidelijke CTA die lezers aanspoort om actie te ondernemen, zoals een bezoek aan uw winkel of website.
 5. Distributiestrategie
  Denk na over de meest effectieve manier om uw reclamefolders te verspreiden. Daar kan Reli Groep u bij helpen!

Uw reclamefolders laten rondbrengen door Reli Groep

Wilt u reclamefolders laten drukken en rondbrengen? Reli Groep staat tot uw dienst. We nemen u graag alle zorgen uit handen, van drukwerk tot bezorging. Als u de folders in pdf-formaat aanlevert, gaan wij aan de slag met het drukken en vouwen. Daarna volgt het rondbrengen, wat wij op een slimme manier doen. Vaak belanden complete folderpakketten in de prullenbak, daarom kiezen wij voor een alternatieve aanpak. We zullen uw folders rondbrengen tussen goed gelezen huis-aan-huisbladen. Hierdoor wekken ze direct de interesse van de lezers, wat ervoor zorgt dat u uw doelgroep optimaal kunt aanspreken. Op deze wijze kunt u nieuwe klanten aantrekken en het contact met bestaande klanten onderhouden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vrijblijvend een prijsopgave aanvragen is simpel met onze handige offerte-tool. Vul de details in voor je folders, zoals de afmetingen en het gewicht, het gewenste bezorggebied en de gewenste bezorgdatum. Je ontvangt dan snel en vrijblijvend een prijsvoorstel. Bijvoorbeeld, voor slechts €37,50 kunnen we al 1000 exemplaren rondbrengen, wat neerkomt op slechts €0,04 per stuk. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

NEEM CONTACT OP