Een flyer laten bezorgen? Dan bent u bij Reli Groep aan het juiste adres. Wij bezorgen uw flyer namelijk met een goed gelezen weekblad, waardoor u meelift op het succes van de lokale verspreider. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of wat het kost om een flyer te laten bezorgen, lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Flyers drukken en verspreiden 

Reli biedt klanten de mogelijkheid om flyers te laten drukken en verspreiden. Zo wordt u volledig ontzorgd en hoeft u zich geen zorgen te maken of uw flyer wel op tijd bij de drukker klaar is, om aan te leveren bij uw verspreider. Bij Reli gebeurt alles onder één dak. Daardoor zorgen we dat uw flyer op tijd op de afgesproken dag wordt verspreid. Bovendien is het verspreiden van een folder of flyer vaak goedkoper dan adverteren in de lokale kranten. 

Vanaf €37,50 per 1000 exemplaren 

Een flyer laten bezorgen is al mogelijk vanaf €37,50 per 1000 exemplaren. U kiest zelf het te verspreiden gebied. Of u nu landelijk, regionaal of lokaal uw flyer wilt laten bezorgen: alles is mogelijk. Reli werkt samen met ruim 300 lokale verspreiders welke uw flyer bezorgen met een goed gelezen weekblad. Met behulp van onze handige tool kunt u tot op de postcode nauwkeurig het verspreidingsgebied selecteren. Ook het formaat flyer en welke week u deze wilt laten bezorgen kunt u zelf selecteren. 

Flyer laten bezorgen? Zo werkt het 

Wilt u een flyer laten bezorgen? Reli biedt volledige ontzorging. Voor een groot deel van onze klanten verzorgen we namelijk naast verspreiding ook het drukwerk. Ook voor u kunnen we het drukken van uw flyer uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is het pdf aanleveren van het te drukken bestand. Wij zorgen ervoor dat uw flyer op het afgesproken moment huis aan huis wordt verspreid. Liever zelf uw drukwerk aanleveren? Ook dat is mogelijk. Zorg er dan voor dat u uw flyer op donderdag voor 12:00 uur voor de week van verspreiding bij ons aanlevert. 

Over Reli 

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau voor huis-aan-huisbladen, folders en flyers. Landelijk zijn er zo’n 350 huis-aan-huiskranten, 300 daarvan worden bezorgd door Reli en partners. Daarmee bieden we qua verspreidingsgebied een landelijke dekking. U bent bij Reli aan het juiste adres als u uw flyer wilt laten bezorgen.

Vrijblijvende offerte