Een bijbaantje waarbij je lekker in de buitenlucht bent, regelmatig een gezellig praatje maakt, je eigen werktijden mag bepalen én ook nog eens geld verdient? Kom folders lopen voor Reli Groep! Deze bijbaan is perfect voor iedereen vanaf 13 jaar (ja, ook als je 43 of 76 bent, ben je welkom!). Combineer je bijbaan gemakkelijk met school, sport en hobby’s. Lijkt dit je wat? Lees meer over deze baan, ontdek wat Elise van folders lopen vindt en meld je aan via onze website. 

Folders lopen: het ideale bijbaantje!

Ben je 13 jaar of ouder en zoek je het ideale bijbaantje? Dan heb je die nu gevonden! Met folders lopen verdien je geld en het is ook nog eens leuk. Deze bijbaan is goed te combineren met school, sport en hobby’s. Je bent lekker buiten bezig in de frisse lucht, in je eigen wijk. Je kunt zelf je werktijden bepalen zodat de bijbaan zo goed mogelijk bij je andere activiteiten past. Tijdens het rondbrengen van de folders zul je merken dat je hier en daar een gezellig praatje maakt. Voor je het weet zijn alle folders bezorgd en krijg jij de kans om te sparen van het geld wat je verdient hebt! 

Hoe werkt het bezorgen precies?

Bij Reli Groep mag je weekbladen gaan bezorgen. Bij de weekbladen leveren wij vaak folders mee die samen met het weekblad bezorgd moeten worden. De weekbladen en folders worden bij jou thuis bezorgd. Gemiddeld ben je zo’n anderhalf uur bezig met folders lopen. Zodra je gewend bent aan je wijk kan dit ook sneller gaan. Wij betalen iedere maand je salaris uit. Het salaris is afhankelijk van het aantal adressen in je bezorgwijk, de moeilijkheidsgraad van bezorgen en het aantal bijlagen. Zodra je een bezorgwijk toegewezen krijgt, kunnen wij meer informatie geven over de vergoeding. 

Elise doet haar werk met veel plezier

Elise is 13 jaar en werkt met veel plezier voor Reli Groep. Ze bezorgd zo’n 200 kranten in haar eigen wijk in Alblasserdam. Zodra de kranten en folders op woensdagmiddag bezorgd worden bij Elise, gaat ze direct beginnen met het insteken van de folders. Daarna gaat ze de weekbladen en folders bezorgen. Na een uur folders lopen is ze klaar. Ze vindt het leuk om buiten bezig te zijn en de fooi met Oud & Nieuw was een welkom extraatje! 

Meld je vandaag nog aan!

Zie jij het ook wel zitten om met deze leuke bijbaan te starten? Of je nu 13 of 73 bent, iedereen is welkom als bezorger! Meld je aan via onze website. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op zodra er een beschikbare wijk bij jou in de buurt is. Zijn er geen wijken beschikbaar bij jou in de buurt? Dan zetten we je op de reservelijst. We houden je dan op de hoogte en je bent de eerste die we benaderen zodra er een geschikte bezorgwijk beschikbaar is. Voor je het weet verdien jij je geld met folders lopen! Heb je vragen over deze bijbaan? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer. 

NEEM CONTACT OP