Huis aan huis bezorging loont! Waarom? Omdat wij uw boodschap bezorgen met een goed gelezen weekblad. Geen plastic folderpakket maar een hoge attentiewaarde doordat u meelift op het succes van de lokale krant. Heeft u een mooie aanbieding die uw doelgroep zeker niet mag missen? Of opent u binnenkort een nieuwe winkel? Kortom: heeft u een boodschap die lokaal verspreid moet worden? Dan bent u bij Reli aan het juiste adres.

Het succes van een huis aan huis blad

Een huis-aan-huis blad wordt wekelijks huis-aan-huis verspreid. Bijna in iedere woonplaats in Nederland wordt wekelijks zo’n krant bezorgd. Veel ontvangers lezen de weekbladen omdat er vaak lokale nieuwtjes en acties worden gedeeld. Reli verzorgt in samenwerking met meer dan 45 huis-aan-huis verspreiders de bezorging van ruim 280 weekbladen. Landelijk vallen er wekelijks zo’n 10 miljoen huis-aan-huisbladen in de brievenbus. Het bereik van huis aan huis bezorging is dus enorm. Hier kunt u met uw folder of flyer van profiteren.

Hoe werkt huis aan huis bezorging?

Allereerst kiest u de datum dat u uw folder of flyer wilt verspreiden. Vervolgens kunt u tot op de postcode nauwkeurig selecteren waar u uw advertentie wilt laten bezorgen. Kies de provincie, gemeente, plaats of postcode en u ziet direct bij hoeveel adressen uw boodschap op de deurmat valt. Het gebruik van onze offertetool is geheel vrijblijvend. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent. Reli bezorgt uw boodschap al vanaf €25,- euro per duizend exemplaren.

Over Reli

Reli Groep is een professioneel verspreidingsbureau voor huis-aan-huisbladen, folders en flyers en heeft als familiebedrijf betrouwbaarheid, snelheid en accuratesse altijd hoog in het vaandel staan. Huis aan huis bezorging is mogelijk in heel Nederland.

Daarom kiest u voor Reli!

  • Hoge attentiewaarde
  • Landelijke verspreiding mogelijk
  • Huis-aan-huis met weekbladen
  • Eigen bezorgers
  • Scherpe tarieven

Ontvang direct een scherpe prijs

Wilt u direct weten wat het kost om uw boodschap huis aan huis te laten bezorgen? Gebruik dan onze offertetool. Hiermee kunt u heel nauwkeurig aangeven wat, waar en wanneer u wilt verspreiden. Daardoor weet u meteen waar u aan toe bent. Geen verrassingen, maar een scherp prijsvoorstel. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Laat u verrassen door onze scherpe tarieven en doe er uw voordeel mee!

Ja, ik wil een scherpe prijs!