weekbladen

 

Reli Groep verzorgt sinds 1978 de verspreiding van huis-aan-huisbladen en folders in de regio. Onze diensten begonnen in de Alblasserwaard en zijn uitgebreid naar Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Vanuit ons verdeelcentrum in Hardinxveld-Giessendam zorgen we ervoor dat al onze bezorg- en verspreidingsacties soepel verlopen.

 

Sinds 1 januari 2022 bundelt Reli Groep ook de kennis en ervaring van meer dan 50 andere lokale huis-aan-huisverspreiders in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij wekelijks ruim 300 huis-aan-huisbladen bezorgen met een oplage van meer dan 10 miljoen stuks. Door uw flyer/folder te laten bezorgen met een lokaal weekblad, garanderen wij een hogere respons.

 

Hoge attentiewaarde!

Bij Reli Groep zorgen we ervoor dat uw folders opvallen. We bezorgen ze namelijk samen met goed gelezen huis-aan-huisbladen. Ongeacht de gekozen verspreidingsmethode, kunt u rekenen op een hoge attentiewaarde en scherpe tarieven.

Huis aan huis

Bereik uw doelgroep effectief met huis-aan-huisverspreiding! Bij Reli Groep begrijpen we het belang van een impactvolle bezorging. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een combinatie met een populair huis-aan-huisblad de beste resultaten oplevert. Daarom bezorgen wij uw commerciële boodschap altijd samen met een weekblad, zonder onnodig plastic verpakkingsmateriaal. Zo vergroot u de attentiewaarde en zorgt u voor een effectieve verspreiding van uw boodschap.