Heeft u een direct mail die u wilt laten drukken en verspreiden? Dan bent u bij Reli aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring op de verspreiding van huis-aan-huisbladen, direct mails en folders. In totaal bezorgen wij wekelijks ruim 300 huis-aan-huisbladen met een oplage van meer dan 10 miljoen stuks. Wilt u weten wat Reli voor u kan betekenen en waarom een direct mail drukken en verspreiden een effectieve manier is om uw doelgroep te bereiken? Lees dan verder.

Wat is een direct mail?

Een direct mail is geadresseerde, ook wel gepersonaliseerde post dat wordt bezorgd via de brievenbus. Wanneer we het over gepersonaliseerde post hebben, kun je denken aan een flyer, kaart, informatiebrochure maar ook simpelweg een geadresseerde brief. Met een direct mail kunt u zich dus direct focussen op uw doelgroep waardoor u beter kunt inspelen op de behoeftes van uw doelgroep. Wilt u iets extra’s aan uw gepersonaliseerde post toevoegen zoals een kortingscode of antwoordkaart? Ook dit is geen probleem! 

Reli verzorgt uw al uw drukwerk van A tot Z. Dit begint bij onze drukwerkservice en eindigt pas wanneer het drukwerk op de deurmat is gevallen. Kortom, dankzij het drukken en verspreiden van een direct mail weet u zeker dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. 

Waarom een direct mail drukken en verspreiden?

Een direct mail drukken en verspreiden brengt allerlei voordelen met zich mee. Het grootste voordeel hebben we al even kort genoemd, namelijk het feit dat u uw doelgroep direct kunt bereiken. Omdat een direct mail ook tastbaar en persoonlijk is, blijft de boodschap vaak beter hangen bij de ontvanger. 

Een ander bijkomend voordeel is dat u via een direct mail niet alleen de doelgroep kunt bereiken, maar ook in beweging kunt brengen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een kortingscode bij te voegen aan de direct mail. En het beste hiervan is dat u een direct mail actie vaak heel goed kunt meten. Denk bijvoorbeeld weer eens aan het voorbeeld van de kortingscode. Deze kortingscodes kunt u uniek maken waardoor u de effectiviteit van uw direct mail actie kunt meten. 

Drukwerk snel en gemakkelijk verspreiden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw direct mail te verspreiden. Kiest u voor een folderpakket in plastic of wilt u deze los versturen met een weekblad? Of kiest u toch liever voor een gepersonaliseerde envelop? Reli maakt bewust de keuze om folders, flyers en direct mails te verspreiden met een goed gelezen weekblad in plaats van een plastic verpakt pakket. Zo weet u zeker dat uw boodschap niet direct wordt weggegooid. Wist u dat wij uw drukwerk al kunnen verspreiden vanaf € 25,- euro per duizend exemplaren? Het is uiteraard ook mogelijk om een prijsvoorstel op maat te ontvangen. U kunt hiervoor onze online offertetool gebruiken.

Uw direct mail drukken en verspreiden?

Reli Groep verzorgt sinds 1978 de verspreiding van huis-aan-huisbladen, folders en direct mails in de omgeving Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Echter kunnen wij ook door heel Nederland uw drukwerk huis-aan-huis verspreiden. Twijfelt u nog waarom een direct mail drukken en verspreiden een goed idee is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze gespecialiseerde adviseurs delen graag hun jarenlange expertise met u. We denken graag met u mee.

 

 Bereken uw prijs