Heeft u een boodschap die u huis-aan-huis wilt laten bezorgen? Maar wilt u er net een iets persoonlijkere touch aan geven? Dan kunt u er voor kiezen om een direct mail te laten versturen. Het versturen van een direct mail is een uitermate effectieve manier om uw boodschap te communiceren naar uw doelgroep. Wij leggen u graag uit waarom dit zo is en hoe Reli een rol kan spelen in het verspreiden van uw drukwerk. Wij ontzorgen u namelijk graag van A tot Z. Dit begint bij onze drukwerkservice en eindigt pas wanneer het drukwerk op de deurmat is gevallen. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Waarom een direct mail versturen werkt

We hebben het al even kort laten vallen: door een direct mail te versturen kunt u uw boodschap effectief communiceren naar uw doelgroep. Dit is zo omdat een direct mail een gepersonaliseerde boodschap is naar de ontvanger. Doordat deze gepersonaliseerde boodschap ook nog eens tastbaar is, blijft deze vaak beter hangen bij de ontvanger. 

Wanneer u uw direct mail tevens combineert met een boodschap die aanzet tot actie, kunt u uw doelgroep ook nog eens in beweging brengen. Hierbij kunt u denken aan een antwoordkaart of kortingscode. Natuurlijk kunt u met een direct mail ook inspelen op de omgeving van uw doelgroep, bijvoorbeeld wanneer er een nieuw filiaal opent of een speciale actie geldt in de buurt van uw doelgroep.

Tips voor een direct mail

Wanneer u een direct mail wilt versturen via Reli, dient u eerst uw direct mail aan te leveren in PDF-formaat. Wij zullen u enkele tips geven zodat u uw direct mail zo effectief mogelijk kunt ontwerpen:

  • Wees persoonlijk en vermijd grote lappen met tekst. Gebruik alinea’s;
  • Maak gebruik van een pakkende titel;
  • Wees onderscheidend. Kies voor een uniek ontwerp;
  • Kies voor een duidelijk lettertype;
  • Zet de ontvanger aan tot actie. Dit kan via een kortingscode of antwoordkaart;
  • Maak uw direct mail meetbaar. Bijvoorbeeld met een QR code of een unieke kortingscode.

Direct mail versturen voor de beste prijs

De kracht van Reli Groep is dat wij uw drukwerk met goed gelezen huis-aan-huisbladen mee bezorgen. Reli heeft hier bewust voor gekozen zodat uw drukwerk niet direct in de prullenbak wordt gegooid, zoals vaak gedaan wordt met een plastic verpakt pakket. Door deze verspreidingsmethode creëren we een hoge attentiewaarde waarbij u meelift op het succes van de lokale weekbladen. U kunt uw drukwerk bij Reli al verspreiden vanaf € 37,50 euro per duizend exemplaren. Uiteraard is maatwerk ook geen probleem bij ons. U kunt onze onze online offertetool gebruiken om een persoonlijke offerte aan te vragen. 

Hoe kunnen we u helpen?

Hebben wij u overtuigd om een direct mail te laten versturen via Reli Groep? Vraag dan nu direct een offerte aan. Wij verzorgen al sinds 1978 de verspreiding van diverse huis-aan-huisbladen, folders, flyers en direct mails in de omgeving Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Wilt u uw drukwerk door heel Nederland huis-aan-huis verspreiden? Ook dit is geen probleem voor ons! Heeft u misschien nog vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee. We helpen u graag.

 

Bereken uw prijs